Fliserens

Grundig fliserens giver smukke fliser og forlænger holdbarheden af dem.

Vi tilbyder en gratis prøverens af et mindre areal, så du kan se, hvilket resultat du kan forvente.

Fliserens man lægger mærke til

Professionel Fliserensning

Hos Albrekts er vi eksperter i rensning af fliser. Vi sørger for at fliser i haver, på terrasser eller i indkørsler bliver renset i dybden. Fliserensning er med til at sikre den længste holdbarhed, og et resultat som står flot år efter år.

Når vi hos Albrekts står for din fliserens, kan du være sikker på, at arbejdet udføres på bedste vis. Professionel fliserensning omfatter blandt andet følgende:

  • Fjernelse af misfarvninger og mos
  • Rensning af fliser og fuger
  • Algebehandling med miljørigtigt algemiddel
  • Tilføring af fugesand for at hæmme ukrudt

Alger, ukrudt og flisepest er nogle af de årsager, som hyppigst er med til at skabe triste og grimme haver i det danske land. Haven ser nemlig bedst ud, når fliserne står som nye. Men i takt med at årene går, bliver de mere og mere modtagelige overfor disse vækster. 

Her er fliserens løsningen på dine problemer. Her får du en komplet rensning af fliserne, uden at risikere at ødelægge flisens overflade. Det kan nemlig ske, hvis man begiver sig ud i en rensning med en almindelig højtryksrenser.

Bliv ringet op og få et godt tilbud

15 års garanti med en fast serviceaftale

Fliserensning og algebehandling er en vigtig del af vedligeholdelsen af din ejendom. Vi anbefaler, at du får renset dine fliser og efterfølgende får algebehandlet dine fliser professionelt én gang om året, blandt andet så fliserne ikke forsvinder under alger og mos. 

Når du vælger at få en fast serviceaftale om årlig algebehandling, tilbyder vi 15 års garanti.

Ønsker du at supplere aftalen med vinduespudsning og solcellevask, skræddersyr vi gerne en aftale, som passer behovene i og omkring din bolig eller ejendom. 

Vi lægger vægt på et åbent og tæt samarbejde, og vi ser det som en stor fordel, at vi gennem en fast aftale har kendskab til vores kunder og de ønsker, som de måtte have.

Kontakt os og få en aftale

Hos os kommer dine ønsker i første række. Overvejer du, om vi skal stå for din fliserens, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer ligeledes gerne ud og besigtiger din opgave. Vi tilbyder også en algerens af et mindre areal, så du kan se resultatet på netop dine fliser.

Du kan ringe til os på telefon 71 96 96 97 for at lave en aftale om rensning af fliser, eller hvis du har brug for svar på eventuelle spørgsmål.

Udfyld vores kontaktformular

Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

© Copyright - Albrekts Vinduespolering