Vinduespudser på Vestsjælland

Regelmæssig vinduespudsning af dine vinduer

Vi står for højt serviceniveau & veludført arbejde

REGELMÆSSIG VINDUESPUDSNING SIKRER RENE VINDUER ÅRET RUNDT

Hvis du ønsker at dit hjem skal være præsentabelt, når du får gæster, så hjælper det ikke noget at vinduerne er møgbeskidte. Det kan dog føles som lidt af en mundfuld at skulle pudse alle vinduerne, både indvendigt og udvendigt. Her kommer vi ind i billedet, og vores vinduespudsere kan klare din vinduespolering for dig.

Når du laver en aftale med os, så klarer vores vinduespudser den udvendige vinduespudsning. Hvis du ønsker at vi også klarer vinduespoleringen af de indvendige vinduer, så er dette et muligt tilvalg, hvor vi selvfølgelig laver en god aftale med dig.

Dette er også et populært valg blandt vores kunder. Vores vinduespudsere kommer med et aftalt interval af fx. 4., 8. eller 12. uge, alt efter behov. På den måde har du rene vinduer, altanglas mv. hele året rundt.

Har du solceller som er snavsede hjælper vi dig også gerne med en solcellevask.

Bliv ringet op inden for 10 minutter!

Den samme vinduespudser HVER gang

Hos Albrekts Vinduespolering synes vi bestemt, at det er en fordel at kende sine kunder og deres vinduer. Det er en tillidssag, når vi bliver lukket indenfor i dit hjem.

Der er ikke mange, som synes det er fedt at have nye mennesker rendende i tide og utide. Derfor sender vi altid den samme vinduespudser til din ejendom. Din indvendige vinduespudsning planlægges i god tid, så du ikke bliver overrasket, når vinduespudseren ringer på. 

Ved udvendig vinduespudsning pudser vi bare dine vinduer, og du får regningen i postkassen. Så behøver du slet ikke være hjemme, når vores vinduespudser kommer forbi. 

Her får du altid smilende og venlig service, når vi klarer pudsning af dine vinduer, terrasse- og bryggersdøre mv. 

Vores erhvervskunder vælger ofte vinduespudsning af kontor og glasvægge i forbindelse med mødelokaler e.li. Flere bilforhandlere vælger os dog også til at holde ruderne skinnende rene i deres showrooms.

Indhent et skræddersyet tilbud

Hos Albrekts Vinduespolering er det helt gratis at få et tilbud på vinduespudsning. Vi kan give dig en cirka-pris i telefonen, men kører gerne ud og besigtiger opgaven, på din adresse.
Ring til os på 71 96 96 97 for at bestille tid til vinduespudsning. Størstedelen af vores faste kunder befinder sig på Vestsjælland omkring Slagelse og Skælskør.
Kontakt os endelig hvis du snart vil have besøg af en kompetent vinduespudser.

Vi hjælper dig også gerne med at holde dine fliser pæne med en fliserens og algebehandling

Udfyld vores kontaktformular

Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

© Copyright - Albrekts Vinduespolering